4/29/2010

SALE: Vanhempien kesäpaikka Savossa

**** Digitaalisen median väliin henkilökohtainen ilmoitus***


UPDTE: Myyty 14.3.2011

Vanhempieni kesäpaikka. MYYNNISSÄ!
Sijaitsee Enonkosken kunnassa Simanalan kylässä Saarijärven ja Ylä-Enonveden välisessä Uitonsalmessa. Salmeen ei saa rakentaa, joten naapureita vain kaksi. Rauhallinen ja kesäisin mitä kaunein paikka. Kuva yllä auringonlasku salmeen lämpimänä kesäiltana.
Metsäinen tontti on pinta-alaltaan 2000 neliömetriä. Asuinmökin pa 45 neliötä ja on valmistunut 1978 tätini rakennuttamana aikoinaan. Ainoa naapuri setäni ja serkkuni mökki.

Mökissä huone keittiönurkalla, sauna ja saunan pukuhuone. Paikka sopii parhaiten pariskunnalle, joka hakee paikkaa kaukana arjesta, kuitenkin kaikkien palvelujen lähellä.
Tontilla lisäksi pyöröhirsiaitta, johon mahtuu kaksi aikuista yöpyjää sekä isäni rakentama lautarakenteinen talous-aittarakennus, jossa vasrastotilan lisäksi kerrosängy kahdelle yöpyjälle. Lisäksi puucee ja puidensäilytystila. Nurmikkoakin löytyy kun piha-aluetta on laajennuttu.

Asuintiloihin vedetty sähköt. Juomavesi noudetaan läheisestä luonnonlähteestä ja järven vettä voi käyttää talousvetenä.

Kalastusoikeudet sekä Saarijärveen että Ylä-Enonveteen. Marjoja voi poimia pihasta elleivät sorsat ehdin ensin. Autotie perille. Mökiltä matkaa Savonlinnan torille n. 20 min. Punkaharjun Retrettiin 30 min.Kerimäen kirkolle 30 min. Enonkosken kylälle 10 min. Kerigolfiin 40 min. Savonlinnan lentoasemalle 10 min.

lisätietoja antti (at) lowreality.com


Sijainti, osoite Vuorikoskentie 272. Tontti sijaitsee tarkalleen tuossa salmen kohdalla, ei suinkaan sisämaan puolella.


Hintapyyntö: 82.000 euroa. Lähes heti vapaa. Myydään koska eläkkeellä olevien vanhempieni oma, heidän lasten ja lastenlasten elämä ja vapaa-aika on keskittymässä Länsi-Uudellamaalle.

No comments: