11/16/2018

Adrenaliini on fanin polttoainetta


Tunnustan. Olen koukussa.

Olen koukussa siihen adrenaliiniin, joka virtaa vereen istuessani fanittamani koripallojoukkueen kotihallissa. Kaksi tuntia arki-illan peliä ja ääni on käheä, mutta ihon alla kihelmöi. Ihmisen tekee hyvää kerran viikossa päästellä höyryjä.

Minulle tuo tapa on istua puna-valkoinen fanipaita päällä, taputtaa, huutaa, reagoida, iloita, riemuita ja - onneksi harvoin - surra. Ympärillä kymmeniä samalla tavoin käyttäytyviä ihmisiä laidasta laitaan.

Kaksi tuntia ilman ajatustakaan työstä tai muusta arjesta. Erinomainen tapa nollata aivot. Ladata ajatukset. Etsiä uusia mielleyhtymiä. Intoilla tai vain olla.

Tänään todellakin kaipasin tätä adrenaliinipiikkiä. Jälkihöyryissä on nautinto vain istua ja olla.

Toivottavasti sinulla on oma intohimon kohde joka aiheuttaa samanlaisia tunteita. Klassisen musiikin konsertti. Shakin MM-finaalipelit. Tanssi. Lätkä. Kaikki käy. Kunhan on adrenaliinia.

We love something. I love this game. Siksipä tähän laitetaan esimerkki Yhdysvaltojen yliopistosarjojen fanaattisimmasta katsomosta. Grand Canyon University ja pre-game show.

Tästä mallia ja inspiraatiota seuraavaan sosiaalisen median, vaikuttajamarkkinoinnin ja brändikehityksen workshoppiin :-) !

Uudistumista ja innostumisesta lisää: Uudistu ja elä

No comments: